Saturday, September 24, 2005

Agua de Valencia





Το νερό της Valencia είναι το ιδανικό για την "αυθεντική" (;) Paella Valenciana.

Υπάρχει όμως και άλλο ένα "νερό" από την ίδια περιοχή, που βαράει στο κεφάλι!

Agua de Valencia

1 μπουκάλι σαμπάνια (ή ισπανική "κάβα")
6 ποτήρια φρέσκου χυμού πορτοκαλιών (εννοείται από την Valencia πάντα)
1 ποτήρι cointreau

Τα ανακατεύουμε σε κανάτα και προσθέτουμε -αν θέλουμε- ζάχαρη και ελάχιστη κανέλλα.

2 Comments:

At September 24, 2005 1:37 PM, Blogger ci said...

Μου φαίνεται πως είναι ό,τι χρειάζομαι..Πάντως με το που είδα τις εικόνες πήρα μια ανάσα!

 
At September 26, 2005 4:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Πράγματι φοβερές φωτογραφίες!
Και το "ύδωρ Βαλένσιας" ακόμα καλύτερο αν μπορούσαμε να βρέξουμε λίγο τα χειλάκια μας. Τέτοια ώρα, τέτοια μέρα, με βροχερό ΠΣΚ.....

 

Post a Comment

<< Home

Άνθρωποι από Καλαμπόκι

Hungry For Life

Hungry For Life